Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В львівських школах завершився навчальний рік

27 травня у школах відзначають закінчення навчального року. Цього дня майже у всіх школах міста пролунав останній дзвоник. Міський голова Львова Андрій Садовий відвідав урочистості до свята останнього дзвоника в СЗШ № 3, - повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Яким буде ваш завтрашній день, залежить від вас. Сьогодні важливі знання. Тому бажаю вам це зрозуміти і використати цей час, який у вас є після закінчення школи, щоб мати хорошу освіту. Будете мати хорошу освіту – будете мати хорошу роботу, будете мати хорошу роботу – будете забезпечені, будете мати хорошу сім’ю, дітей, усе у вас в житті буде складатись», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

З 2009 року школа працює за програмами поглибленого вивчення англійської мови з першого класу. За період з 2008 до 2016 рр. кількість дітей, що навчалася в СЗШ №3, збільшилася з 218 учнів, які навчалися в 11 класах, до 493 учнів у 18 класах. Навчальний процес забезпечують 63 працівники. У школі навчаються діти соціально-незахищених категорій, що добре адаптовані до навчання, а саме: 8 учнів – діти-інваліди; 6 учнів – діти учасників АТО; 5 учнів – діти із сімей-переселенців. 27 багатодітних родин виховують учнів навчального закладу.

Як уточнили в управлінні освіти Львівської міської ради, цьогоріч загальна кількість випускників у місті Львові: 9 класів – 6155; 11 класів - 3716.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ