Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Міністерстві енергетики України повідомили про ситуацію в регіонах

За добу енергетики заживили близько 11 тисяч споживачів, графіки відключень не застосовуються. Про це повідомили в Міненерго.

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСТЬ

За добу енергетики заживили споживачів у 30 населених пунктах. Водночас через нові артобстріли знеструмлено 11 населених пунктів, всього в області без електропостачання залишаються 76 населених пунктів – це понад 42 тисячі точок обліку. 

ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСТЬ

Через технологічні порушення було припинено електропостачання 250 абонентам, усіх споживачів заживлено. Через бойові дії в області залишаються без електроенергії 50 населених пунктів. 

СУМСЬКА ОБЛАСТЬ

Внаслідок артилерійських обстрілів знеструмлено 4 населених пункти, з технічних причин відключено 8,7 тисячі споживачів. Усього через бойові дії в області без електропостачання близько трьох тисяч точок обліку. 

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

Енергетики підключили повітряну лінію поблизу Вовчанська, яка була пошкоджена внаслідок обстрілу 15 лютого, через що без світла залишилися 1,6 тисячі домоволодінь у 10 населених пунктах. Усіх споживачів заживлено. Через бойові дії в області знеструмлено 16,2 тисячі абонентів у 64 населених пунктах. 

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСТЬ

Внаслідок обстрілів знеструмлено 90 споживачів в обласному центрі, всього в Херсоні без електроенергії залишаються понад 3,6 тисячі абонентів. В області без напруги 45 населених пунктів – 25,8 тисячі точок обліку. 

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ

Через бойові дії залишаються знеструмленими 932 абоненти в 16 населених пунктах. 

Ситуація в енергосистемі стабільна та контрольована.

ЗАСТОСУВАННЯ ПЛАНОВИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ ПОБУТОВИХ СПОЖИВАЧІВ НЕ ПЕРЕДБАЧАЄТЬСЯ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ