Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В міській раді Винник обговорили питання транспорту

В ході спільної наради керівництва Винник, АТП-1 (21 листопада), приватного перевізника (23 листопада) та представників ГО «Рій» вирішено низку питань транспортного сполучення Львів-Винники. Про це повідомили в прес-службі Винниківської міської ради.

Відповідно до домовленостей, узгоджено запровадження внутрішнього маршруту з понеділка, 26 листопада, по Винниках – від вул.Галицької через вул.Стуса, вул.Франка, вул.Забава і в зворотньому напрямку з інтервалом руху 30 хв.

З приватним перевізником, який забезпечує перевезення Дмитровичі-Львів та Миклашів-Львів домовлено про підготовку пропозицій і умов за якими він готовий виставити автобуси і узгодити їх з Управлінням транспорту і зв’язку ЛМР та АТП-1 впродовж 10 днів.

На цей час, діятиме експериментальний маршрут, схема доїзду яким розрахована на так званий електронний білет. Тобто, за схемою доїзду автобуса №29 на час ремонту вул.Личаківської.

Винниківчани, оплативши вартість проїзду, отримають квиток, згідно з яким матимуть право на безоплатну пересадку у комунальні маршрутки №5А і 29 впродовж дня. Даний маршрут працюватиме впродовж 10 днів, після чого 11 грудня о 19:00 год у КЦ “Дозвілля” (дата може змінитись за бажанням громади) відбудуться громадські слухання, де рішення за тим, який варіант кращий прийме громада.

Також затверджено домовленість щодо маршруту №5А, який з понеділка, 26 листопада, курсуватиме 6 машин через ліс (Львів-Винники).

На маршруті №29 відповідно паспорту затверджено 12 великих нових машин, з них – 7 МАЗів та 5 Електронів.

На маршруті №40 – затверджено 10 автобусів і очікується рішення виконавчого комітету ЛМР щодо продовження маршруту до кінця вул.Кільцевої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ