Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Мостиському загоні звільнили в запас призваних рік тому військовослужбовців

Вчора, 5 квітня, в управлінні Мостиського прикордонного загону відбулися урочисті заходи з нагоди звільнення в запас першої групи військовослужбовців, призваних до лав прикордонної служби під час часткової мобілізації в січні минулого року, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

З цієї нагоди також привітали прикордонників голова міста Мостиська Сергій Сторожук та отець Тарас Шпег, які завжди надавали всебічну допомогу зеленим беретам, особисто курували та допомагали готувати підрозділи, що виїжджали на східну ділянку, а сам отець Тарас не один раз у складі «волонтерського десанту» відвідував та допомагав прикордонникам в зоні АТО.

Час проведений в підрозділах Мостиського прикордонного загону став перевіркою вміння кожного працювати в нових умовах, забезпечувати якісне виконання покладених на них службових завдань. Багатьом довелось виконували обов’язки і наслідному кордоні України.

Керівництво та колектив загону подякували персоналу, що звільняється в запас, за сумлінно та чесно виконаний громадянський обов’язок, кращих військовослужбовців нагороджено грамотами та відзнаками, а також, на згадку про службу в прикордонному загоні, кожен отримав пам’ятну листівку.

Наразі тривають заходи підготовки з подальшим звільненням в запас решти сержантського та офіцерського складу персоналу Мостиського прикордонного загону призваних за частковою мобілізацією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ