Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Війна з Росією

В МВС прокоментували заяви Савченко про переговори з терористами

Директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко на своїй Facebook сторінці прокоментував заяву Надії Савченко про переговори з терористами.

"У зв'язку із таким собі своєрідним "камінгаутом" народного депутата і Героя України Савченко, яка вже готова, бачте, вести переговори із терористичними ватажками ОРДЛО безпосередньо, чого і домагається російський агресор, наведу слова одного з досвідчених армійських розвідників з одного з двох наших полків спецпризначення зі складу ССО. 

Савченко каже, що Києву потрібен прямий діалог з лідерами бойовиків

Він - кавалер двох орденів Богдана Хмельницького, які отримав за успішні фронтові спецоперації за лінією фронту. Так от він, що особисто відправив на той світ не один десяток сєпарів, нещодавно розповідав цікаве. Коли у нас, каже, три офіцери потрапили у полон сєпарів і ми швидко, за декілька тижнів, їх витягли, то потім їх усіх чекали кількамісячні та тривалі: контррозвідувальні перехресні допити, поглиблені перевірки, медичні обстеження, аналіз психо-фізичного стану і все-таке подібне. Чи все у полоні так було, як вони говорять? Чи бува не брешуть? Чи не перевербували часом? Чи мізки у них у порядку взагалі? А тут два роки у застінках російських тюрем найвагомішого бранця.

За нинішнього рівня розвитку фармакології та технологій російських спецслужб арсенал впливу на свідомість в'язня практично необмежений. І жодних перевірок, одразу з літака не на допити і поліграф, а у сесійну залу парламенту. Не здивуюся, каже, коли вона іншим разом вже не еспандер, а реальну гранату у ВР принесе", - зокрема зазначив Артем Шевченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ