Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В МЗС України презентували іміджевий проект "Україна: Свобода, Гідність, Креативність"

30 листопада в Міністерстві закордонних справ України відбулася презентація інформаційного буклету «Ukraine: Freedom, Dignity, Creativity» ("Україна: Свобода, Гідність, Креативність"). Презентація присвячена річниці розгону студентів Євромайдану, що відбувся 30 листопада 2013 року. Про це повідомила прес-служба МЗС України.

Створення буклету є результатом взаємодії Міністерства закордонних справ, Міністерства інформаційної політики та Production Hub StratComUA.

Буклет є першим іміджевим проектом, реалізованим в межах формування публічної дипломатії України. Він покликаний у короткій, цікавій та доступній формі інформувати світ про нову Україну, яку люди карбують день за днем. Країну гідності, свободи та креативності.

Буклет вийде тиражем у 40 тисяч примірників та буде перекладений 9 різними мовами світу, серед яких англійська, арабська, турецька, чеська та польська.

"Настав час розповісти про сучасну Україну, яка не лише заслуговує підтримку світу, а й сама робить світ сильнішим", - зазначив Посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба на презентації буклету.

Буклет є початком нової кампанії з популяризації іміджу України за кордоном "Моя Україна - це..." (My Ukraine is). Онлайн версія буклету представлена як спеціальна сторінка на сайті МЗС -http://mfa.gov.ua/en/myukraineis.

Сторінка буде постійно поповнюватися інформацією про те, чим живе і чим пишається Україна сьогодні. Кожен бажаючий може долучитися до кампанії, запропонувавши додати до сторінки свій цікавий факт про Україну. Таким чином, образ України для іноземних аудиторій формуватимуть як професіонали, так і небайдужі громадяни.

В соціальних мережах кампанія проходитиме під хештегом #MyUkraineIs. Приєднуйтесь!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ