Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Одеській ОДА провели обшук

Співробітники прокуратури провели обшук у будівлі Одеської облдержадміністрації. Про це повідомляє у середу прес-служба прокуратури.

"13 січня 2016 року, у ході слідства правоохоронці отримали необхідну документацією, яка може мати суттєве доказове значення", - сказано в повідомленні прокуратури.

Зазначається, що прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем, легалізація договорів, одержаних злочинним шляхом; нецільове використання бюджетних коштів.

"Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває", - зазначено в повідомленні.

Керівник прес-служби ОДА Юрій Жаров, в свою чергу, повідомив "Думській", що обшук у приміщеннях проводився з 11:00, і про нього адміністрацію попередили напередодні ввечері.

Правоохоронці вилучали і перевіряли договори і фінансову звітність.

Як відомо, голова Одеської облдержадміністрації Михеіл Саакашвілі звільнив свого радника Володимира Рєзніка, який, за даними перевірки, незаконно завізував документи пов'язані з будівельними роботами в області.

Раніше начальника департаменту розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства Одеської обласної ОДА Тетяну Марченко затримали на хабарі.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ