Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

В Олімпійському селищі Пхьончхану урочисто піднято Державний прапор України

Традиційна церемонія, що передує офіційному відкриттю і символізує готовність команди до участі в Олімпійських іграх, відбулась в Олімпійському селищі Пхьончхану.

Підняття державного прапору пройшло під акомпанемент гімну України на спеціалізованій площі й зібрало спортсменів та тренерів нашої Олімпійської збірної. 

Навіть морозна погода у Пхьончані відступила для успішного проведення церемонії, видавши найтепліший день за час прибування в Пхьончхані - температура з мінус 20 піднялася до мінус 8 й визернуло яскраве сонечко.

Українську делегацію привітав мер Олімпійського селища, Олімпійський чемпіон і член Міжнародного Олімпійського Комітету Ю Син Мін.

В рамках церемонії її учасників вітали корейською музикою та сучасними танцями. Наші олімпійці не втратили нагоди приміряти традиційні корейські маски.

На згадку про пам’ятну подію відбувся обмін символічними сувенірами між мером селища і українською делегацією на чолі з президентом НОК, Олімпійським чемпіоном Сергієм Бубкою і шефом місії української делегації на зимових Олімпійських іграх, призеркою Олімпійських ігор Анною Сорокіною.

НОК

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ