Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Надзвичайні події

В подвір’ї офісу кандидата у нардепи від Львова спалили три авто

Сьогодні вночі, 25 жовтня, невідомі підпалили три автомобілі у подвір’ї будинку у Львові, де знаходиться офіс кандидата в народні депутати по 117 виборчому окрузі Ігоря Васюника. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив народний депутат Андрій Парубій.

«До справи задіяні правоохоронні органи. На жаль, такі випадки залякування стали частими у цій виборчій кампанії, особливо на Львівщині», – зазначив Парубій. 

Додамо, що, як повідомила прес-служба Управління держтехногенбезпеки у Львівській області, сьогодні, 25 жовтня, 01.11 надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Квітки Основяненка, 9б в легковому автомобілі «Toyota RAV 4», 2008 року випуску, власник Валентина М., 1959 року народження. Вогнем знищено автомобіль. Пошкоджено сусідні автомобілі:2 бокові дверки, крило, салон та лакофарбове покриття автомобіля «Kia Sorento», 2010 року випуску, власник Валерій Д., 1956 року народження; колесо та лакофарбове покриття автомобіля «ВАЗ 2106», власник встановлюється. Збитки – 176 200 грн. Врятовано: два автомобіля та майно на суму 200 000 грн. Пожежа ліквідована о 01.33 год. Причина пожежі – встановлюється.

Як стало відомо Гал-інфо з власних джерел, пошкоджені автомобілі не належали ні самому Ігореві Васюнику, ні членам його команди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ