Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У понеділок можливі перебої в роботі аеропорту "Львів"

У понеділок можливі перебої в роботі аеропорту "Львів", власник Рівненського льонокомбінату готує пікет стратегічних об'єктів Львова.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Як повідомив на своїй Facebook сторінці власник Рівненського льонокомбінату ТОВ "ТСтиль" Олег Червонюк, 20 січня він планує привезти у Львів 1000 працівників підприємства з метою проведення мирного зібрання за адресою Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького та Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Як зазначив Олег Червонюк в коментарі рівненській радіостанції РадіоТрек, четверо фахівців із Туреччини,  були офіційно запрошені Рівненським льонокомбінатом (ТМ Goldi) для навчання працівників роботі на новому обладнанні, але не були пропущені в Україну.

Нагадаємо, нещодавно в аеропорту "Львів" відбувся інцидент, внаслідок якого представники Державної прикордонної служби не допустили в Україну чотирьох громадян Туреччини, які без оформлення робочих віз намагались потрапити в Україну.

Олег Червонюк, висунув ультиматум Держприкордонслужбі, з вимогою звільнити одного з Інспекторів Держприкордонслужби, та компенсувати його підприємству "завдані збитки" в сумі 57000 грн.

Натомість, як зазначили Гал-інфо в Держприкордонслужбі, вранці 13 січня рейсом «Стамбул-Львів» до України прибули чотири громадянина Республіки Туреччина. Під час заходів прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби провели з ними додаткові перевірочні заходи, оскільки вони відвідували нашу державу вперше. За результатами співбесіди, яка проводилася за участі інших носіїв турецької мови, встановлено, що громадяни Туреччини прибули, начебто, для працевлаштування, однак жодної інформації про роботодавця, запрошення чи інший документ від нього вони надали. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ