Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

В прокуратурі Львівщини розпочалася закрита нарада з силовиками

Сьогодні, 15 липня, у Львівській обласній прокуратурі відбувається координаційна нарада керівників правоохоронних органів. Під час наради обговорять стан боротьби із злочинністю в регіоні. На нараді головує новопризначений прокурор Львівщини Юрій Квятківський. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Також на нараді присутні керівники силових відомств та представники влади в області.

Зокрема голова Львівської ОДА Олег Синютка, т.в.о. начальника ГУ Нацполіції у Львівській області Дмитро Загарія, начальник Львівської митниці Лев Прокопчук, начальник ГУ ДФС у Львівській області Ігор Кондро, начальник ГУ СБУ у Львівській області Віктор Андрейчук, а також представники патрульної поліції та інші.

За словами прокурора Львівщини, в порядку денному наради лише одне питання – щодо стану злочинності в регіоні та розслідування кримінальних злочинів за перше півріччя цього року.

Загалом, як зазначив прокурор, нарада триватиме дві години. Вона буде закритою для представників ЗМІ.

У своєму вступному слові Юрій Квятківський зазначив, що силовики зібралися на координаційну нараду, щоб поговорити про стан протидії злочинності в регіоні впродовж першого півріччя цього року та виробити скоординований комплекс заходів, скерований на усунення тих упущень, які мають місце в роботі силовиків.

«Для мене це перша координаційна нарада на теренах Львівщині, і мені дуже хотілося б, щоб вона пройшла конструктивно, в робочому руслі, і ми зуміли віднайти механізм взаємодії між правоохоронними відомствами, органами влади та місцевого самоврядування, вирішення питання, як забезпечити стабілізацію криміногенної ситуації в області, щоб в кінцевому результаті нам з вами не було соромно перед громадськістю за проведену роботу. Думаю, що кожен вже ознайомився з результатами роботи відомств і зміг для себе зробити висновки щодо прорахунків та недоліків», - сказав Юрій Квятківський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ