Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

В серпні в Городку відбудеться перший майновий аукціон

В серпні в Городку відбудеться перший майновий аукціон. На аукціон  виставлять три  об’єкти. Про це «Гал-info» повідомив голова Городоцької міської ради Іван Саган.

За його словами, Городоцька міська рада виставить на аукціон два склади колишнього військовому аеропорту в Черлянах (Городоцький район) і приміщення колишньої школи №5. Військовим проектним інститутом зроблено оцінку двох складів, згідно з якою початкова вартість одного складу становитиме 25 тис. грн,  іншого – 28 тис. грн.
У Городку побудована нова школа  і старе  приміщення не має конкретного цільового застосування, тому  можна виставити на продаж. Проте поки що ціну приміщення школи №5 не затвердила сесія Городоцької районної ради, оскільки оціночна ціна об’єкта є незадовільною. Це питання буде знову винесене на  наступне засідання сесії.
 „Думаю, що цього разу проблем не буде і вже в серпні аукціон успішно відбудеться. Проте точнішої дати сказати не можу. Окрім того для продажу конкурсним способом готується земельна ділянка під будівництво багатоповерхівки на вулиці В.Чорновола. Ділянку буде продано фірмі, яка запропонує місту найкраще облаштування довколишньої інфраструктури, а саме будівництво дитячого майданчика, підведення дороги та інше. Також плануємо провести тендер серед будівельних фірм з метою будівництва багатоповерхівок в центрі міста на місці одноповерхових аварійних будинків. Однією з умов тендеру є виділення теперешнім мешканцям аварійних будинків першого поверху будівництва,” - розповів  голова Городоцької міської ради Іван Саган.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ