Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Станиці Луганській проросійські вандали спаплюжили автобус

За повідомленням прес-центру ООС, в Станиці Луганській на КПВВ проросійські вандали спаплюжили новенький автобус "Неоплан".
В Станиці Луганській проросійські вандали спаплюжили автобус

Об'єднані сили та цивільно-військові адміністрації на місцях докладають максимальних зусиль для забезпечення гуманітарних потреб громадян Україні, що проживають на прифронтових територіях.

Зокрема, майже відразу після розведення сил і засобів на ділянці розведення №1 "Станиця Луганська", між КПВВ та зруйнованим мостом почав курсувати новий сучасний автобус, який регулярно, впродовж дня підвозить людей до лінії розмежування. За цей період декілька тисяч осіб похилого віку, пенсіонерів, людей з особливими потребами скористались цим зручним та безкоштовним автобусним сервісом.

Особливо оцінили переваги сучасного "Неоплану" люди з обмеженими можливостями, які до цього долали кілометрову відстань в інвалідних візках. В автобусі для них передбачено спеціальний низький заїзд до салону автобусу.
Наявність такого транспорту – хороша і потрібна справа для людей, котрі постійно долають довгий шлях з тимчасово окупованих територій Луганської області, аби купити у Станиці Луганській якісні та доступні продукти і товари першої необхідності, отримати українські пенсії, відвідати родичів. Здебільшого, це особи, що мешкають на непідконтрольній території України. Але серед тих, хто користався послугою безкоштовного автобусного перевезення знайшлися негідники, що не можуть спокійно дивитись на те, як Українська влада допомагає людям з окупованих територій. 

Вчора, у другій половині дня, невідомі особи вчинили дикунський акт вандалізму стосовно українського соціального транспортного засобу. Вони розмалювали фарбою панель багажного відділення автобуса, а у салоні вчинили безлад та розклеїли листівки провокативного змісту. За рівнем культури вчинків та змістом написів можна ствердно сказати, що "художники" є палкими шанувальниками та ретрансляторами пропагандистських ідей так званого "руського міра". 
Завдячуючи принциповій позиції місцевої влади та оперативним діям водія, автобус швидко відмили та відчистили від провокативних написів. І від самого ранку транспортний засіб вже працює на актуальному маршруті КПВВ Станиця Луганська. 

Після цього кричущого випадку вандалізму кожному, хто перетинає лінію розмежування у цьому місці варто чітко зрозуміти, що у разі випадків пошкодження автобусу особам похилого віку, пенсіонерам та людям з обмеженими можливостями певний час доведеться, як і раніше, долати цю "дорогу життя" пішки та у інвалідних візках, аж доки не буде усунуто наслідки актів вандалізму. 

Об'єднані сили закликають громадян бути пильними та уважними, щодо осіб, котрі намагаються вчинити хуліганські та провокативні дії, щоб не допустити таких випадків у подальшому. 
Сподіваємось на активну громадську позицію громадян, та закликаємо дотримуватись норм моралі та культурної поведінки задля збереження безперервного функціонування цього необхідного безкоштовного транспортного сервісу!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ