Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Трускавці за порушення містобудівного законодавства оштрафували на 300 тис. грн

Порушника містобудівного законодавства у Трускавці оштрафували майже на 300 тис. грн. Про це повідомила прес-служба ДАБІ України.

Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області провів позапланову перевірку будівництва ресторану у Трускавці.

Під час контрольно-інспекційного заходу на об’єкті «Реконструкція кафе з прибудовою під ресторан «Санаторно-готельного комплексу «Женева» по вул. Суховоля, 61 у м. Трускавець Львівської області» виявлені порушення містобудівного законодавства. Так, встановлено, що  будівельні роботи проведено без проектної документації та без відповідних дозвільних документів, а експлуатація даного об’єкту здійснюється без прийняття його в експлуатацію. Водночас встановлено, що прибудова знаходиться в межах червоної лінії вул. Суховоля у м. Трускавець, що грубо порушує державні будівельні норми.

За результатами перевірки видано рішення про заборону експлуатації даного об’єкту, припис про усунення виявлених порушень, на замовника будівництва, ТзОВ «Оздоровчо-профілактичний комплекс «Планета здоров'я», накладено штрафні санкції  на загальну суму 297 350 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ