Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В центральних областях України різко збільшилось споживання електроенергії

Мешканців Києва та Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської областей терміново просять зменшити споживання електроенергії, повідомляє Укренерго.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

"Шановні споживачі!

В центральних областях України швидко збільшується рівень споживання електроенергії. Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в цьому регіоні.

Просимо мешканців Києва та Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської областей терміново зменшити споживання електроенергії! 

Це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання. Нагадуємо, коли відключать саме вашу вулицю – визначає  ваш оператор розподільчих мереж (обленерго).", - йдеться в повідомленні. 

На Львівщині бізнес не реагує на прохання економити електроенергію

На Львівщині наразі запровадили графік обмеження споживання електричної енергії та графік обмеження потужності для промислових споживачів. Тих промислових споживачів, яких внесли до графіка, уже повідомили про ситуацію. Вони повинні виконати доведені обсяги зниження. Додатково інформація розміщена на сайті «Львівобленерго». 

Щодо побутових користувачів на Львівщині – наразі немає інформації про введення графіку відключень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ