Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В турецькому аеропорту через поломку літака застрягли 170 українців

В турецькій Анталії через поломку літака затримується авіарейс до Києва, - УНІАН.

Директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорєльцев розповів, що у літака авіакомпанії Bravo Airways в аеропорту Анталії виникла нештатна ситуація: службовим автотранспортом аеропорту пошкодили крило повітряного судна, коли воно стояло в аеропорту. У зв'язку з цим авіакомпанія була змушена скасувати рейс до Києва. На цей рейс зареєструвався 171 пасажир.

За запевненнями перевізника, які отримали дипломати, 110 з них були розміщені в готелях, а 61 людина знаходиться в аеропорту, оскільки через завантаженість готелів у курортний сезон не всім вистачило місця. У готелі в першу чергу поселили пасажирів з дітьми, громадян похилого віку, а тим, хто залишився в аеропорту, кожні три години надається харчування.

"За нашою інформацією, люди не кинуті напризволяще. Ми одразу встановили контакт з перевізником, у нього є розуміння, що ситуацію потрібно вирішувати максимально швидко", - сказав він.

Також Погорільців додав, що авіакомпанія прийняла рішення відремонтувати літак в аеропорту. Для цього інженер з Києва прибув в Анталію, він привіз необхідні запасні частини. Приблизно через 40 хвилин інженер знатиме, за скільки часу можна буде полагодити літак. Також перевізник обіцяє, що через три години літак зможе вилетіти.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ