Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні місцями пройдуть короткочасні дощі, очікуються заморозки

В Україні подекуди невеликий дощ пройде в четвер, 17 жовтня, у південній частині, східній, Дніпропетровській, уночі і в Черкаській та Кіровоградській областях, на решті території без опадів.

Як повідомив Укргідрометцентр, уночі та вранці в західній частині також місцями туман.

Вітер північний, північно-східний, 5-10 м/с.

Уночі в західних, Житомирській та Вінницькій областях сильні заморозки 0-3°, у більшості північних областей температура 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°, на решті території температура 3-8° тепла; температура вдень 7-12°, на Закарпатті до 15° тепла.

У Києві в четвер без опадів. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень близько 10°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, в Києві 17 жовтня найвища температура вдень була 24,0° у 2018 р., найнижча вночі -5,8° у 1976 р.

У п'ятницю, 18 жовтня, без опадів, лише в південно-східній частині місцями невеликий дощ. Уночі та вранці в західній, Житомирській та Вінницькій областях місцями туман.

Вітер північно-східний, у західних областях південно-східний, 5-10 м/с.

Уночі в західних, північних і більшості центральних областей сильні заморозки в повітрі 0-3°; на решті території температура 3-8° тепла (у Харківській, Одеській, Миколаївській та Полтавській областях заморозки на поверхні ґрунту 0-3°); температура вдень 7-12° тепла, на Закарпатті 11-16°.

У Києві в п'ятницю без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Вночі заморозки (у повітрі) 0-2°; температура вдень близько 10° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ