Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Україні перебуває делегації Міністерства оборони ФРН

Триває візит в Україну делегації Федерального Міністерства оборони ФРН. Про це повідомили у прес-службі МОУ.
В Україні перебуває делегації Федерального Міністерства оборони ФРН

Його метою є продовження діалогу між оборонними відомствами, ознайомлення з перебігом оборонної реформи в Україні, а також проведення українсько-німецьких експертних переговорів щодо інтегрованого процесу оборонного планування на національному рівні, визначення основних концептуальних підходів, інструментів та документів, що підтримують планування на основі спроможностей.

Під час переговорів німецьку сторону планується ознайомити з проведенням оборонного огляду, його методологією, основними завданнями та результатами. Окремо планується розглянути основні висновки з оцінювання безпекового середовища, які покликані сприяти підготовці стратегічних документів у сфері безпеки і оборони України – Стратегії національної безпеки України, Стратегії воєнної безпеки України та Стратегічного оборонного бюлетеня України.

Також будуть розглянуті ключові аспекти формування системи управління розвитком спроможностей та обговорені інші питання організації оборонного планування.

Удосконалення процедур оборонного планування відповідно до євроатлантичних принципів та підходів є необхідною умовою для формування реалістичних програм та планів розвитку Збройних Сил України та інших складових сил оборони з метою забезпечення гарантованого виконання ними завдань з оборони держави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ