Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україні проведуть безкоштовні вебінари з підготовки до НМТ

В Україні запустили серію безоплатних вебінарів для підготовки школярів до Національного мультипредметного тесту.

Як повідомляє Український центр якості оцінювання освіти, навчальні курси організувала громадська спілка "Освіторія" на платформі iLearn, де щотижня до червня цього року будуть проводитись онлайн-заняття з чотирьох предметів: української мови, історії України, математики та англійської.

Учні та учениці зможуть не лише повторити матеріал, але й поставити запитання викладачам, та перевірити свої знання через тестування на платформі.

Розклад занять можна переглянути на платформі iLearn, на якій також доступні різноманітні матеріали для навчання. Платформою скористалися вже понад 260 тисяч українських учнів для підготовки до вступу до вишів.

Проводити заняття будуть відомі вчителі-предметники. Заняття з української буде проводити переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков, з англійської – викладачка Green Country Лілія Чиж, а з математики – старший викладач кафедри математики у Могілянці Юрій Захарійченко, історію – вчитель київської гімназії Артур Бабенко.

Нагадаємо, цьогоріч для вступу до університету абітурієнти складатимуть мультипредметний тест з трьох предметів: математики, українська мови, а третій предмет – на вибір.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ