Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Україні цього року можуть відбутися дострокові вибори Президента, - Береза

Вже цього року в Україні можуть відбутися позачергові вибори. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив політик, екснардеп Борислав Береза

За його словами, вже третє поінформоване джерело підтвердило інформацію про те, що вірогідно у нас будуть позачергові вибори вже цього року.

"Моделювання ситуації та прогнози показують, що після чергового підняття цін на газ для населення і зростання комунальних тарифів, а також цілої низки подій пізньої осені та взимку цього року рейтинг Зеленського буде інтенсивно падати, а на Кабмін і ВР не вдасться перекласти весь негатив. І це говорить про те, що всі мрії Зеленського про другий термін накриваються мідним тазом. І на горизонті починає з'являтися дуже сумний фінал для шостого президента. Тому оцінивши актуальні рейтинги Зеленського і високу ймовірність його переобрання, на Банковій вирішили йти на позачергові вибори президента. Вони порахували, що 2 + 5 привабливіше, ніж 5 років в кращому випадку або ж сумне дострокове закінчення каденції.

Так що або 24 серпня, або відразу після нього чекаємо відосік зі словами про те, що Зеленський "вирішив підтвердити свою легітимність і правильність обраного курсу", а значить йде на перевибори. Для цього розкажуть красиву казку, що за владу він не тримається, що хоче йти дорогою миру і деолігархізації. Загалом нас чекає епоха популізму і обіцянок. І довірливі люди знову з радістю стрибнути на ці граблі. Хобі у нашого виборця таке, - написав Береза.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ