Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

В Україні завершено виробництво мультфільму "Цирк на дротіʺ

Завершено виробництво короткометражного анімаційного фільму ʺЦирк на дротіʺ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Держкіно.

Компанія Borisfen Animation Studio представила Держкіно завершений виробництвом короткометражний анімаційний фільм Олега Педана Цирк на дроті.

Кінопроект цього лялькового анімаційного фільму став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно та отримав 100% державної фінансової підтримки розміром 1 млн 609 тис. 483 грн. Режисером та автором сценарію стрічки ʺЦирк на дротіʺ є Олег Педан. Продюсер – Володимир СлєпцовVolodymyr Sleptsov, художник-постановник – Ігор Котков, кінооператор – Ірина Сергєєва, композитор – Леонід Бєлєй, звукорежисер – Андрій Обод, редактор – Вадим Шинкарьов.

У дорослому світі іноді трапляються небезпечні, незрозумілі і просто заборонені предмети. Бува, дорослі й самі не можуть пояснити, чому це не можна, то заборонено, а інше взагалі... і думати облиш! І чомусь саме такі предмети викликають найбільший інтерес у дитини. Але ж у кожної, навіть злої речі, є й добра сторона. Особливо, коли вона потрапляє в руки наївної, незіпсованої людини – дитини.

Реліз картини в Україні заплановано на 2021 рік після фестивальної історії стрічки.

Нагадаємо, у Львові проведуть Конгрес культури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ