Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В Україну направили нового повіреного в справах США

Вільяма Тейлора повернувся в Україну як тимчасово повірений у справах США, - повідомляє прес-служба Посольства США в Україні.
Вільям Тейлор. Фото: Посольство США в Україні

"Посол Тейлор принесе в нашу команду багатий дипломатичний досвід у цей важливий момент у відносинах між Україною та США. Він був послом США в Україні з 2006 по 2009 рік, а також був спеціальним координатором Державного департаменту з питань Близького Сходу, представником США в Близькосхідному квартеті та на інших дипломатичних посадах. Його повну біографію можна знайти на сторінці.

Перед останнім призначенням пан Тейлор обіймав посаду виконавчого віце-президента Інституту миру США.

“Я з нетерпінням чекаю того, щоб очолити команду посольства США у розбудові міцних робочих відносин з президентом Зеленським та його командою, іншими українськими посадовцями та політичними силами, а також підтримці наших міцних партнерських відносин з громадськими організаціями та українським народом”, – сказав посол Тейлор. - Сполучені Штати залишаються глибоко віддані успіху стабільної, процвітаючої, демократичної та вільної України, і ми продовжуємо підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України”.

Крістіна Квін, яка нещодавно керувала нашим посольством як тимчасовий повірений, повернеться до своєї роботи на посаді заступника Голови Місії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ