Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Україну приходить європейський аналог Coursera

Європейський гуманітарний університет оголошує перший набір слухачів для проходження онлайн-навчання в «Університеті без кордонів».

Програма проєкту «Університет без кордонів» пропонує сучасні дисципліни в галузі політики, міжнародного та європейського права (зокрема, курси для юристів, які вже практикують), медіа та комунікації, гендерних досліджень та ін. Заняття в «Університеті без кордонів» проводяться в онлайн-форматі на платформі дистанційного навчання Європейського гуманітарного університету та передбачають активну взаємодію з викладачами та одногрупниками.

В рамках проєкту «Університет без кордонів» був оновлений і адаптований для онлайн-навчання ряд популярних предметів з програми Європейського гуманітарного університету. Всі дисципліни розроблені професорсько-викладацьким складом ЄГУ та цілком відповідають вимогам загальноєвропейської системи обліку навчальної роботи студентів при освоєнні освітніх програм (ECTS).

Набір на курси осіннього семестру вже стартував на сайті uwb.education, а заняття почнуться в жовтні. Кожен курс розрахований на навчання протягом одного семестру, але кількість курсів, які можна вибрати, не обмежена. Всі заняття проводяться авторами-розробниками курсів.

Після успішного проходження курсу студенти зможуть отримати відповідний сертифікат. Крім того, для тих, хто виявить бажання продовжити освіту в ЄГУ або інших європейських університетах, успішні заняття в «Університеті без кордонів» можуть бути зараховані як курси за вибором під час навчання за обраною спеціальністю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ