Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В Україну заборонили ввозити 10 російських книжок

В Україну заборонили ввозити 10 російських книжок, бо у них "присутні ознаки пропаганди держави-агресора". Про це повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

"Відмову надано на підставі висновків експертної ради Держкомтелерадіо з питань аналізу та оцінки видавничої продукції щодо віднесення її до такої, яка не дозволена до розповсюдження на території України", - зазначають у відомстві.

За твердженнями комітету, ознаки російської пропаганди, її органів влади та імперських геополітичних доктрин виявили у книгах видавництв ТОВ "Альпина Паблишер", ТОВ "Олімп-Бізнес", ТОВ "Манн, Іванов і Фербер".

"Це, зокрема, книги з економіки та менеджменту, у яких рекламується діяльність російських кампаній, до яких в Україні застосовано економічні санкції", - йдеться у повідомленні.

Також в Україну не дозволили ввозити з метою розповсюдження перекладену з англійської мови книгу Росса Геддеса "IPO и последующие размещения акций". У передмові до цієї книги російський видавець поширює цитати з виступів президента Росії Володимира Путіна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ