Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В Укрзалізниці запрацювали кваліфікаційні центри, де можна здобути новий фах

На базі центрів професійного розвитку персоналу регіональних філій «Південно-Західна залізниця» та «Львівська залізниця» відкрились перші кваліфікаційні центри Укрзалізниці.

Їх головна мета — створення нових можливостей, що даватимуть громадянам право на офіційне працевлаштування та допуск до певних видів робіт.

Про це повідомив член правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

«У складній ситуації на ринку праці, що спричинена війною, ми вишукуємо механізми, які допоможуть надати громадянам додаткові можливості для підтвердження своєї кваліфікації. У наших кваліфікаційних центрах усі, хто має вміння, компетенції та хист до тієї чи іншої професії, можуть пройти відповідне оцінювання та отримати сертифікат, який надає право працювати за обраною професією», — зазначив Євген Лященко.

Особи, які успішно пройшли теоретичне та практичне оцінювання можуть отримати сертифікат, який визнається державою й дає можливість працевлаштування за відповідною професією. Зокрема, за такими професіями: провідник пасажирського вагона, складач поїздів, стропальник, оглядач-ремонтник вагонів, електромонтер контактної мережі та інші.

Детальну інформацію, у тому числі щодо переліку необхідних документів, можна отримати на сайтах регіональних філій «Південно-Західна залізниця» та «Львівська залізниця».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ