Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вартість залізничних квитків зросте з 1 квітня

Міністерство інфраструктури пропонує поетапно підвищити тарифи на перевезення пасажирів, багажу і вантажного багажу в поїздах у внутрішньому сполученні, повідомили в прес-службі міністерства.

Наголошується, що тариф може зрости з 1 квітня на 10% і ще на 10% з 1 жовтня в усіх категоріях поїздів і вагонів (крім вагонів першого класу поїздів "Інтерсіті+").

Згідно з пояснювальною запискою до наказу "Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні", передбачається приведення тарифів у відповідність з основними прогнозними макропоказниками економічного і соціального розвитку на 2017 рік. Індексація тарифів у грудні 2017 року до грудня попереднього року, згідно йому, складе 21%.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" планує підвищити тарифи на пасажирські перевезення в 2017 році на 35%. Підвищувати пропонується у два етапи: в першому і четвертому кварталах на 16%. Також з січня 2017 року на 10% зросте вартість проїзду у вагонах 1-го і 2-го класів поїздів "Інтерсіті+".

DT.UA
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ