Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Василь Козар: Добре вивчили «Реал», тому проблем не виникло

Головний тренер львівської «Галичанки» Василь Козар прокоментував дві перемоги своєї команди над миколаївським «Реалом». Нагадаємо, «Галичанка» перемогла суперника в обох матчах – 34:16 та 33:14.

«Ми добре знали, що суперник любить нам робити сюрпризи, тому до цих матчів підійшли з максимальною відповідальністю, - каже Василь Козар, - головний тренер «Галичанки». – Ми добре вивчили суперника, відповідно знали його усі сильні та слабкі сторони. Наші дівчата добре виконали своє завдання, тому результат вийшов відповідним. Була установка захопити лідерство з перших хвилин зустрічі, аби не було проблем у майбутньому. У матчах зі «Спартаком» нам не вдалося це зробити, відповідно ми отримали певні проблеми. У матчах з «Реалом» була установка зробити максимальний гандикап на початках обох матчів, і вважаю, що дівчата з цим справилися. Хотів би відзначити не тільки усю команду, а особливо наших молодих гравців – Софію Давидянц та Тетяну Маркевич. Окрім того, на добрі слова заслужили і наші воротарі – Ліза Гілязетднінова та Марія Гладун», - сказав Василь Козар.

Коли «Галичанка» зіграє свої наступні матчі у чемпіонаті жіночої Суперліги наразі невідомо, оскільки, за словами Василя Козаря, існує ймовірність того, що через участь «Галичанки» у Кубку ЄГФ матчі національного чемпіонату проти тернопільського «Економ-Університету» будуть перенесені. Матчі другого раунду Кубка ЄГФ між «Галичанкою» та «Пріштіною» з Республіки Косово заплановані на 17-18 та 24-25 жовтня. Уже точно відомо, що один з цих матчів відбудеться у Львові, проте керівництво «Галичанки» веде перемовини з суперником, аби суперник приїхав до Львова на два поєдинки.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ