Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ «Іскра» перемогло у регіональному щорічному Всеукраїнському конкурсі „100 кращих товарів України” у номінації „Промислові товари для населення”

ВАТ „Іскра” стало переможцем серед фіналістів регіонального туру щорічного Всеукраїнського конкурсу „100 кращих товарів України” у номінації „Промислові товари для населення” серед великих підприємств (з чисельністю більше 1000 чоловік). Для участі в конкурсі була  запропонована компактна люмінесцентна лампа  під торговою маркою „Volta”. Про це повідомили у прес-службі ВАТ „Іскра”.
Регіональний тур конкурсу „100 кращих товарів України” проводився  в жовтні 2005 року. Продукція підприємств — фіналістів регіонального туру — проходить у другий етап Всеукраїнського конкурсу з якості продукції (товарів, робіт, послуг) „100 кращих товарів України”, який проводитиметься на загальнодержавному рівні. 
Всеукраїнський конкурс з якості проводиться в два етапи — на регіональному та загальнодержавному рівнях з метою об'єднання зусиль, спрямованих на виробництво високоякісної та конкурентоспроможної вітчизняної продукції (товарів, робіт, послуг), а також поширення та пропагування досвіду підприємств та організацій, які виготовляють якісну продукцію і т.д.
Відповідальним за забезпечення проведення конкурсу на регіональному рівні у Львівській області призначено Львівський регіональний державний центр стандартизації, метрології та сертифікації (ЛвРДЦСМС).
ВАТ „Іскра” – єдина в Україні потужна світлотехнічна компанія; товарний асортимент налічує понад 280 видів ламп розжарення спеціального та загального призначення, кварцово-галогенні, лампи-фари, мініатюрні та автомобільні, компактні люмінесцентні, натрієві та ртутні лампи.
Лампи від „Іскри” світять не лише в Україні, а й 25 країнах світу під 20 торговими марками. Експортний потенціал становить 50%  виготовленої продукції.
22 грудня 2003 р. комісія органу сертифікації здійснила оцінку виробництва та остаточну перевірку системи управління якістю на ВАТ „Іскра”. На основі висновків комісії  — ВАТ „Іскра” було вручено сертифікат на систему управління якістю, яка відповідає  вимогам ДСТУ ISO 9001-2001 (ISO 9001:2000).
У 2004 р. підприємство  перемогло у трьох номінаціях конкурсу „Кращий роботодавець року”: „Кращий роботодавець серед підприємств Львівської області з чисельністю працівників від 1001 до 5000”, „Кращий роботодавець з організації безпечного ведення робіт», друге місце в номінації „Кращий роботодавець для інвалідів”.
Трудовий колектив ВАТ “Іскра” налічує близько 3 000 працівників. Середня заробітна платня становить 850 грн та виплачується щомісячно.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ