Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Спорт

Ватерполіст-художник Ярослав Стабрин відкрив новорічно-різдвяну виставку

Колишній ватерполіст львівського «Динамо», а тепер художник Ярослав Стабрин у кав’ярні «Соната» відкрив новорічну-різдвяну виставку, на якій було презентовано роботи 28 художників з західної України.

«Тематика виставки – Новий рік, Різдво та зима, - каже колишній спортсмен, теперішній художник та організатор виставки. - Багато художників надали свої зимові етюди, пейзажі на цю тематику. Усі картини склалися у загальну композицію. На виставці представлені роботи 28 хужодників з різних куточків Західної України. Мета виставки – показати людям мистецтво. Хочемо, щоб воно для людей стало ближчим. Комерційна діяльність уже на іншому плані. Якщо хтось собі сподобає ту чи іншу роботу, зможе її купити. На цій виставці разом із відомими художниками представлені роботи аматорів. Ця виставка якраз і повинна стати стимулом для молодих майстрів пензля».

До слова, одним з початківців цього мистецтва є ще один гравець ватерпольної команди «Динамо Мастерс» Орест Мацейко – саме той чоловік, який протягом кількох тижнів зумів подолати пішки відстань зі Львова до Києва.

За словами Ярослава Стабрина, робота Ореста Мацейка розміщена поруч з відомими художниками, тому саме це для нього має бути стимулом творити далі.

У кав’ярні «Соната» (вул.. Валова, 13) новорічно-різдвяна виставка триватиме до кінця січня.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ