Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполісти «Динамо» вирушили на турнір до Польщі

Сьогодні вночі ватерполісти львівського «Динамо» за підтримки президента клубу Олександра Свіщова вирушили на міжнародний турнір до Польщі «Кубок президента Островця Свентокшиського».

Діючі чемпіони України та володарі національного кубка в Островці-Свентокшиському представлятимуть національну збірну. За головний кубок змагань, окрім «динамівців», боротимуться збірні Польщі, Молдови, Білорусі та Литви. Перший матч в Островці-Свентокшиському ватерполісти «Динамо» зіграють у п’ятницю, 22 квітня. В 11:00 за київським часом «динамівці» зіграють зі збірною Литви, а о 18:00 – зі збірною Білорусі. 23 квітня «Динамо» зіграє з молдованами (11:00), а 24 квітня – з поляками (11:30).

Головний тренер «Динамо» Ігор Зінкевич на турнір до Польщі взяв 13 гравців, двоє з яких є потенційними новачками команди. Мова йде про воротаря Нестора Бабського та польового гравця Дениса Демоненка. Обоє ватерполістів добре себе зарекомендувала на чемпіонаті України у Дніпродзержинську у складі команди ЛУФК (1998 рік народження та молодші).

Делегація львівського «Динамо»:

Воротарі: Олег Раврик, Нестор Бабський

Польові гравці: Юрій Маметьєв, Роман Грищук, Олександр Дядюра, Віктор Момот, Сергій Грішин, Андрій Коноварт, Денис Демоненко, Орест Джура, Юрій Бегень, Віталій Свіщов, Станіслав Дубелір

Головний тренер: Ігор Зінкевич

Арбітр: Вадим Скуратов

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ