Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполісти львівського «Динамо» зіграють на міжнародному турнірі у Литві

Ватерполісти львівського «Динамо» завершують підготовку до міжнародного турніру у Литві. З 14 по 16 жовтня «динамівці» візьмуть участь у міжнародних змаганнях, присвячених 85-річчю федерації водного поло Литви. В Алітусі (Литва) за головний Кубок змагань, окрім львівського «Динамо», позмагаються національні збірні Польщі, Білорусі, Молдови, Литви, а також збірна Київщини.

Під керівництвом Олексія Шведова, який нещодавно завершив ігрову кар’єру, готуються усі гравці команди, в тому числі і потенційний новачок команди Денис Гусаков, останнім клубом якого була одеська ОНМА. На жаль, через травму не зможе допомогти «Динамо» Дмитра Алєксєєв. За словами тренерів команди, Дмитро повернеться у загальну групу лише через тиждень-два.

До престижного міжнародного турніру «динамівці» уже звично для себе готуються у маленькому басейні «Динамо». Гравці команди в один голос кажуть, що перехід з «малої» води на «велику» не пройде безболісно. На думку лідерів команди Олександра Дядюри та Юрія Маметьєва, потрібно зіграти мінімум один-два матчі для того, щоб «відчути» «велику» воду і повністю адаптуватися у великому басейні.

Турнір у Литві триватиме до неділі, 16 жовтня. Президент «Динамо» Олександр Свіщов поставив завдання перед командою повернутися до Львова з головним кубком. Чудово таке завдання розуміють і гравці львівського «Динамо». Особливо після того, коли не змогли перемогти на домашньому турнірі «Кубку Львівщини-2016». Міжнародний турнір у Литві стане одним з етапів підготовки львівського «Динамо» до Кубка України.

Тренування львівського "Динамо"

Відеоінтерв'ю тренера команди Олексія Шведова

Відеоінтерв'ю гравця "Динамо" Олександра Дядюри

ВІдеоінтерв'ю гравця "Динамо" Віталія Свіщова

Відеоінтерв'ю гравця "Динамо" Юрія Маметьєва

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ