Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерпольне «Динамо»: замість матчу – тренування

Ватерполісти львівського «Динамо» провели друге тренування в Одесі, де уже завтра, 5 лютого, зіграють перший офіційний матч в рамках третього туру чемпіонату України.

Сьогодні, 4 лютого, діючі чемпіони України повинні були зіграти стартовий матч туру проти збірної Маріуполя, однак ця команда через фінансові проблеми не приїхала на третій тур, а відтак згідно регламенту чемпіонату була дискваліфікованою і знята з чемпіонату України.

Усі очки, набрані командами зі збірною Маріуполя, будуть анульовані. Втім, такі зміни будуть лише формальними, оскільки жодних змін на верхівці турнірної таблиці не відбудеться.

У день приїзду до Одеси, а саме, 3 лютого, гравці «Динамо» під керівництвом головного тренера Ігоря Зінкевича та його помічника Вадима Скуратова провели повноцінне тренування у басейні Одеської національної морської академії. Що цікаво, «динамівці» тренувалися з місцевою командою: здебільшого відпрацьовувалися гру у захисті та розіграш «зайвого» гравця. У четвер, 4 лютого, галичани замість матчу зі збірною Маріуполя провели коротке тренування, на якому здебільшого працювали на тактико-технічною підготовкою.

Уже завтра, 5 лютого, «динамівці» зіграють зі збірною Київщини. Початок матчу – о 12:00. У суботу, 6 лютого, «динамівці» зіграють з основним суперником у боротьбі за чемпіонство харківським «Слобожанцем» (11:30), а також з харківським ХПІ (18:00). У неділю, 7 лютого, «динамівці» зіграють останній матч у турі з одеською ОНМОЮ (11:30).  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ