Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ваучери підтримки: Львів допоміг бізнесу на майже 5 мільйонів гривень

17 підприємств Львівської міської територіальної громади отримали інвестиційний ваучер від Львівської міської ради в рамках ваучерної підтримки бізнесу в період воєнного стану.
Фото - з відкритих джерел

Як інформує пресслужба міськради, кошти виграли представники легкої, харчової, меблевої промисловості, а також поліграфія, приладобудування та інші.

Серед підприємств, які отримали інвестиційні ваучери 3 релокованих підприємства, а саме ТзОВ "Рубіжанська панчішна мануфактура", ТзОВ  «КМЦ Гідравлік», ТзОВ Торговий дім "Егрітек". Кожне підприємство в середньому отримало по 290 тисяч гривень. Загалом на інвестиційні ваучери було виділено майже 5 мільйонів гривень. 

Гроші підприємці можуть використати, зокрема, на придбання обладнання, закупівлю сировини, а також розширення виробничих потужностей.

«Напередодні конкурсної комісії ми відвідуємо кожне підприємство. Щоразу вражає незламність та стійкість керівників, задоволені працівники та якість виробленої продукції, яка часто гідно представляє Україну на міжнародній арені», – зазначили в департаменті економічного розвитку Львівської міськради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ