Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Важкоатлети Львівщини вибороли 12 нагород на юнацькому чемпіонаті

Наймолодша команда збірної Львівщини юнаків та дівчат до 13 років з важкої атлетики вразила усіх на чемпіонаті України, який відбувся на Закарпатті. Вони здобули загалом 12 нагород, з яких 6 — золоті, 4 — срібні та 2 — бронзові, - повідомили у Львівській ОВА.
Юнацький чемпіонат України з важкої атлетики
Вікторія Футрик у ваговій категорії 40 кг виграла як у загальному заліку, так і у вправах, отримавши 1 місце  у ривку і поштовху. Ця талановита спортсменка представляє Дитячо-юнацьку спортивну школу  ім. П. Короля та тренується під керівництвом Тетяни Малявської. 

Ще один представник цієї школи Андрій Хома у ваговій категорії 34 кг став переможцем у загальному змаганні та в окремих вправах — ривку і поштовху. Його тренер — Сергій Братко. 

У дуже запеклій боротьбі срібною призеркою стала Марія Микитишин, яка у ваговій категорії 55 кг посіла 2 місце в загальному змаганні, а також отримала 3 місце в ривку та 2 місце в поштовху. Марія представляє КДЮСШ «Атлет» і тренується під керівництвом тренерського тріо: Василя Плюти, Віктора Кінарьова та Сергія Тузяка.

Ольга Добей у ваговій категорії 59 кг виборола срібну нагороду у загальному змаганні та зайняла 3 місце в ривку та 2 місце в поштовху в окремих вправах. Її тренером є Тетяна Малявська. 

Юлія Протасевич з Жидачева, яка представляє Спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу №1, зупинилась за крок від нагород у ваговій категорії 71 кг. Тренер Юлії — Олег Косів.

Серед юнаків у фіналах змагалися також Юрій Галан, Матвій Серафин, Андрій Гривняк та Маркіян Попко. 

Збірна виступала на змаганнях за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ