Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вчора прикордонники затримали двох хабарників

1/2
Учора в пунктах пропуску не допущено дві спроби підкупу прикордонників. Спробу дати хабара прикордонникам виявили у Мостиському прикордонному загоні, в пункті пропуску «Шегині», а також у Львівському загоні в пункті пропуску «Грушів». Про це інформують у прес-центрі Державної прикордонної служби України.

Під час оформлення осіб на в’їзд в Україну, в пункті пропуску «Шегині», один з прибулих пасажирів подав на паспортний контроль документ громадянина Румунії. З’ясувалось, що пред’явник раніше перевищив термін перебування в Україні, тому подорожньому було відмовлено в пропуску. Аби все-таки перетнути кордон, чоловік спробував підплатити прикордонникам та запропонував 50 євро хабара. Крім того, хабародавець заявив, що він є громадянином України та пред’явив українське посвідчення водія.

Через кордон нашого співвітчизника пропустили, однак за спробу підкупу правоохоронця, прикордонники проінформували представників Нацполіції та викликали оперативно-слідчу групу. А через надання під час прикордонного контролю неправдивих відомостей відносно себе, чоловік  відповідатиме перед судом.

Ще одного хабарника притягнуто до відповідальності, за спробу підкупити прикордонників у пункті пропуску «Грушів». Громадянин України, який їхав автомобілем, через відсутність необхідних документів на транспортний засіб, запропонував охоронцям кордону 50 польських злотих, на що прикордонники відповіли категоричною відмовою.

До Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ