Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Вчора у Львові горіла квартира: рятувальники вивели людей зі всього будинку

29 січня о 20:15 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Хорватська, 3 в одній із квартир на другому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

До місця виклику виїхали рятувальники 1-ої та 2-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Львова, а також оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику з вікон квартири вибивався дим. Вогнеборці під'єдналися до спеціальних апаратів захисту органів дихання та зору і почали рятувати людей та ліквідовувати займання.

У зв'язку із задимленням на верхніх поверхах люди вийшли на балкони та кликали на допомогу. Надзвичайники за допомогою рятувальних пристроїв вивели на свіже повітря 7 людей, з них - 4 дитини. А також, аби гарантувати безпеку людям вогнеборці, вивели на свіже повітря 13 чоловік.

О 20:32 пожежу локалізували та о 20:46 ліквідували у складі двох ланок газодимозахисної служби. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 15 кв. м.

У ліквідації пожежі брали участь 18 рятувальників особового складу та 4 одиниці спецтехніки. Внаслідок займання ніхто не постраждав. Причину виникнення займання з'ясовують правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ