Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вчора в Закарпатській області затримали двох осіб, що перебували у розшуку

Двох злочинців зупинили учора на кордоні військовослужбовці Чопського загону. Про це інформують у прес-центрі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Зокрема, у пункті пропуску «Тиса» прикордонники затримали 36-річну хмельничанку, яку розшукували за вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 191 ККУ «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та ч.1 ст.366 ККУ «Службове підроблення».

Під час перевірки документів жінки, яка прямувала легковим автомобілем на в’їзд в Україну, відбулося спрацювання бази даних. Відповідно до доручення уповноважених державних органів, прикордонники затримали вказану особу та повідомили про її виявлення співробітникам Національної поліції.

Згодом, у пункті пропуску «Ужгород» військові затримали ще одного злочинця. Цього разу спрацювання відбулось щодо чоловіка, який намагався залишити територію України, прямуючи рейсовим автобусом «Мукачево – Кошице». Як з’ясували прикордонники, затриманого розшукують на Волині за скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 ККУ «Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому».

Після складання відповідних процесуальних документів обидвох правопорушників передали співробітникам Ужгородського відділку поліції ГУНП у Закарпатській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ