Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вчимо англійську онлайн: прості поради, які допоможуть вивчити мову

У сучасному світі є безліч можливостей вивчати англійську. Онлайн можна вибрати цікаві курси і викладачів.

Займаючись дистанційно, ви не прив'язуєтеся до місця і запросто можете вчити мову з будь-якої точки з доступом до інтернету. Ознайомитися з програмами онлайн курсів англійської нашої школи ви можете на нашому сайті greenforest.com.ua. А поки давайте розберемо, як вчити англійську, щоб не витрачати час і гроші даремно, а досягти бажаного результату.

Більше не школяр чи як вчити англійську для себе

Якщо ви вирішили вчити онлайн англійську, важливо розуміти, що мова потрібна не для викладача, оцінки за іспит або сертифіката, з надписом про закінчення курсу.

Вивчайте англійську онлайн в задоволення

Більшість людей в дорослому віці не можуть переключитися зі шкільного принципу, коли головним було написати контрольну або зробити домашнє завдання будь-яким доступним способом: списати у товариша або з готових відповідей. Якщо ви дійсно хочете вивчити англійську мову, і вже почали займатися на онлайн курсах, облиште цю ідею. Краще зробити помилку в кожній вправі і розібрати їх з викладачем, ніж переписати готову відповідь, але не здаватися собі нерозумним. Для того і потрібні курси, щоб було кому пояснити і допомогти зрозуміти.

Ще один принцип, про який забувають дорослі студенти - тільки ви відповідаєте за свій результат. Викладач на онлайн курсах може направити, дати базу для вивчення англійської, перевірити вашу роботу і допомогти проаналізувати помилки. Решта роботи - на вас. Чим більше ви будете над собою працювати, тим ефективніше і швидше будете рухатися до мети.

Не концентруйтеся на тому, що ви не можете

У процесі вивчення англійської онлайн багато студентів наївно думають, що через рік вони зможуть з упевненістю сказати, що вивчили мову. Але навіть викладачі, для яких англійська рідний, не можуть такого сказати. Кожен раз ви будете відчувати, що знаєте англійську краще, але ще не ідеально. Досягти повного задоволення своїм рівнем знань практично неможливо, чим більше будете вчити, тим більше будете розуміти, що вивчити все неможливо. Тому спробуйте більше концентруватися, що ви вже можете сказати на англійській, наприклад, після місяця занять онлайн. Так ви будете більш мотивованими. Ставте такі ж реальні цілі: вивчити декілька тем і певну кількість нових слів, щоб легко підтримати розмову. Подивитися і розібрати кілька фільмів і прочитати художню книгу. Невеликими кроками легше відстежувати прогрес і не втрачати мотивацію.

Не пробуйте знайти легких шляхів обійти складні завдання. Якщо важко дається вправа, потрібно зробити більше подібних. Знайдіть онлайн більше інформації, подивіться відеорозбір теми, попросіть викладача про додаткові завдання на цю тему. Так ви не пропустите нічого важливого, а важкий матеріал перетворите в простий і зрозумілий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ