Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вчителька із Дрогобича стала лауреаткою конкурсу "Учитель року – 2020"

Наталя Ярославівнв Панасюк, вчитель початкових класів ліцею №3 імені В’ячеслава Чорновола, стала лауреатом ІІ(обласного) туру всеукраїнського конкурсу ʺУчитель року – 2020ʺ у номінації ʺПочаткова освітаʺ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ДМР.
Фото: Дрогобицька міська рада

Члени журі високо оцінили професійні якості вчительки із Дрогобича Панасюк Наталії Ярославівни. Вона у конкурсних випробуваннях ʺТестуванняʺ, ʺМетодичний експромтʺ, ʺПрактична роботаʺ, ʺПроєктʺ, ʺУрокʺ змагалась із вчителями Львівської області та ввійшла у п’ятірку найкращих педагогів, ставши  лауреатом  Всеукраїнського конкурсу ʺВчитель року-2020ʺ у номінації ʺПочаткова освітаʺ. Марія Михайлівна Барна, завідувачка кафедри педагогіки,  к.п.н., доцент, голова журі, зазначила, що великий досвід роботи, закоханість у роботу вчителя початкових класів, уміння планувати і організовувати роботу учнів на уроці, використовуючи інтерактивні, доречні на тому чи іншому етапі уроку, методи і прийоми, вміння працювати з сучасними аудіовізуальними пристроями, вміння малювати, фантазувати забезпечили вчительці успіх на конкурсі.

“Пишаємось, що у Дрогобичі працюють такі професійні і закохані у свою роботу педагоги! Бажаємо Наталії Ярославівні міцного здоров’я, невичерпного творчого натхнення, неспинного професійного поступу”, – зазначають у відділі освіти ДМР.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, львівська вчителька увійшла до 10 Global Teacher Prize Ukraine.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ