Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Вебасто-Електрон» просить голову Львівської ОДА звернутися в Кабмін щодо спрощення порядку відшкодування ПДВ

Українсько-німецьке спільне підприємство ТзОВ «Вебасто-Електрон» просить голову Львівської ОДА Петра Олійника звернутися в Кабмін щодо спрощення порядку відшкодування ПДВ. Про це сказав генеральний директор ТзОВ «Вебасто-Електрон» Олександр Ткаченко під час відвідання заводу головою Львівської ОДА Петра Олійника 31 травня.
За його словами, їхні німецькі партнери по бізнесу «Вебасто Термосистеме ГмбХ» не розуміють, чому відшкодування ПДВ здійснюється більше, ніж два місяці, коли порядок відшкодування ПДВ може здійснюватися протягом двох тижнів. «У підприємства зменшуються обігові кошти», - сказав Олександр Ткаченко.
Підприємство атестоване на відповідність міжнародним стандартам ISO-9001-2000. Основна продукція заводи: повітряні та рідинні автономні опалювачі «Вебасто» призначені для обігріву салонів салонів та прогріву двигунів автобусів, вантажівок та легкових автомобілів; кондиціонери «Вебасто» для автотранспорту; вентиляційні люки «Вебасто»; сонячні люки «Вебасто», які постачаються на автозаводи і монтуються за бажанням клієнта на даху будь-якого автомобіля.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ