Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Велосипедний марафон, обладнання лікарні: важливе з життя Львівщини за добу

Доба на Львівщині минула без повітряних тривог. Про це та ключові події за добу на Львівщині розповів голова ЛОВА Максим Козицький.

У Львівському районі офіс Координаційного центру підтримки цивільного населення провів зустріч з родинами військовослужбовців. Про потреби та проблеми, які потрібно вирішити, говорили з керівництвом територіальних громад, пенсійного фонду, поліції, районного територіального центру комплектування та управління соціального захисту. Докладніше про зустріч та адреси офісів Координаційного центру в інших районах нашої області.

18-річний спортсмен зі Львівщини Даниїл Яковлев переміг на чемпіонаті світу з велоспорту серед юніорів. Минулого року управління молоді та спорту Львівської ОВА придбало для Даниїла два надпотужні велосипеди – і для шосе, і для треку.

Учасники Львівської дитячої галереї взяли участь у фестивалі музеїв у Німеччині. Наші діти разом з однолітками з-за кордону розписали композицію «Формула миру» завдовжки 2 метри на гнучкому склі.

Городоцька громада отримала дороговартісне медичне обладнання – відеогастроскоп та відеоколоноскоп. Його встановили у хірургічному відділенні Городоцької центральної лікарні. Вартість техніки – близько 3,5 млн грн. Придбали її завдяки перемозі у Програмі «Кусаноне», яку фінансує Посольство Японії в Україні. На обладнання пішло 3 млн 200 тис. грн грантових коштів та майже 300 тисяч з бюджету Городоцької міської ради.

Обласний архів оцифрує ще 150 тисяч аркушів фонду, який зберігає інформацію про центральну забудову Львова та є популярним серед архітекторів, які відновлюють пам'ятки архітектури. Проведуть оцифрування завдяки співпраці з міжнародною організацією ALIPH. 

70 продуктових наборів роздали працівники Центру надання соціальних послуг Пустомитівської міської ради самотнім особам похилого віку та сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Їх придбали коштом місцевого бюджету відповідно до Комплексної програми підтримки діяльності КЗ «Центр надання соціальних послуг».

На Яворівщині упродовж 1-2 вересня відбудеться Чемпіонат України з велоспорту, а 3 вересня – веломарафон. Координує проведення події управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ