Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Велосипедисти Львівщини отримали чотири сучасні велосипеди

Команда Управління молоді та спорту Львівської ОДА продовжує раніше започатковані ініціативи щодо розвитку спорту в регіоні навіть у найскладніші часи.

Як розповів керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім'як, окрім забезпечення діяльності комунальних закладів та збірних команд Львівської області з видів спорту, це щоквартальні грошові винагороди спортсменам і тренерам, будівництво нової та відновлення існуючої спортивної інфраструктури, проведення спортивно-іміджевих заходів у форматі державно-приватного партнерства, окремим пріоритетом сьогодні є розвиток ветеранського спорту, зокрема табори спортивної-реабілітації та багато іншого.

Наше завдання — попри всі труднощі творити умови, за яких кожен зможе максимально реалізувати свій потенціал.

Велосипедний спорт є одним з пріоритетних видів спорту адже саме наша Олена Старікова виборола срібну нагороду Олімпійських ігор 2020 року. Тож з метою підтримки молодої генерації «велогонів», значно покращили матеріально-технічне забезпечення збірної команди Львівської області:

- Шосейний велосипед LOOK 895 MADISON для Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа.

Шосейний велосипед LOOK 895 MADISON для КЗ ЛОР Школа вищої спортивної майстерності (СДЮШОР «Медик»).

Трековий велосипед LOOK 895 VITESSE для КЗ ЛОР "Львівський фаховий коледж спорту".

Шосейний велосипед Specialised S-Works Tarmac SL 5 Львівського фахового коледжу спорту.

Ці чотири сучасні велосипеди — це суттєво кращі умови для кращих велосипедистів Львівщини, які вже проробили значну роботу над собою, мають амбіції та потенціал ставати європейськими чемпіонами та амбасадорами нашої країни на міжнародному рівні. А ми робитимемо все, аби зробити шлях до вершин легшим для них та тисяч інших мотивованих атлетів Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ