Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Великодній ярмарок триватиме у Львові з 4 квітня до 13 травня

Сьогодні, 23 березня, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про організацію та проведення Великоднього ярмарку на просп. Свободи»., повідомила прес-служба львівської міської ради.

Ярмарок триватиме з 4 квітня до 13 травня на просп. Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку).

«Ми пропонуємо організувати з 4 квітня по 13 травня проведення Великоднього ярмарку на проспекті Свободи. Ми проводили відкритий конкурс. Була одна пропозиція ТзОВ «Львівські ярмарки». Вони представили всі свої напрацювання: буде проводитись багато соціальних заходів, буде Великодній сніданок. Вони беруть під опіку Центр опіки сирітства при Українській греко-католицькій церкві. І також в страсний тиждень не буде проводитись продажу слабоалкогольних напоїв та м’ясних страв», - доповіла директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Рішенням виконкому встановлено режим роботи Великоднього ярмарку: у робочі дні – з 11.00 до 22.00 у святкові та вихідні дні – з 10.00 до 23.00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ