Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Різдвяний ярмарок 2018 року буде відбуватися через ProZorro

Сьогодні, 22 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати підтримали проект ухвали, яку підготовлено з метою реалізації пілотного проекту щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.

Йдеться про продажі для забезпечення відкритості та прозорості процедури визначення орендарів конструктивних елементів благоустрою для розміщення тимчасових споруд чи/або пересувних тимчасових споруд, ярмарків на території Львова.

Депутати рекомендували протягом 2018 року у рамках пілотного проекту застосувати регламент роботи електронної торгової системи Prozorro.

Якщо переможець торгів не підтвердить свою відповідність вимогам замовника, які визначені у документації торгів, або не підписав протокол торгів, або не уклав договір з уповноваженим органом Львівської міської ради, сплачений ним гарантійний внесок не повертається, а перераховується на рахунок департаменту економічного розвитку. 

Як пояснила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич, це стосується і ярмарків у Львові. Великодній ярмарок цього року відбуватиметься без проведення аукціону, а от Різдвяний ярмарок 2018 року будуть організовувати за новою системою.

Додамо, що ярмарки організовують на пл. Ринок та просп. Саободи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ