Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ВЕНКОН виходить на новий рівень

ВЕНКОН – це мережа магазинів техніки, яка стрімко поширюється Україною!

Яка наша мета? Все просто – забезпечення наших клієнтів якісним та доступним товаром, і на черзі - Львів! Тепер у наших покупців з’являється можливість купівлі у фізичному магазині, а також замовлення монтажу професійними фахівцями!

У продажу VENCON.UA наявні системи:

  • опалення (обігрівачі, котли, радіатори);
  • кондиціювання (спліт та мультиспліт системи, промислові та моноблочні кондиціонери, теплові насоси та необхідні матеріали);
  • вентиляції (вентилятори, рекуператори, бризери, провітрювачі);
  • сантехніки;
  • водоочистки;
  • альтернативної енергетики.

Наша головна перевага – актуальність та стеження за світовими новинками. Найякіснішу техніку ми обов’язково розміщуємо на полицях наших магазинів, щоб покупці мали змогу користуватися лише найкращим!

З появою нового магазина у Львові питання якісного монтажу систем автоматично знято: під час придбання продукції Ви можете звернутися до нашої команди та організувати необхідну роботу у зручний для Вас час. Інженери розрахують проєкт до дрібниць, а група монтажників – виконає на найвищому рівні!

Відключення світла також не лякають команду VENCON.UA! Наявність генераторів у наших офісах забезпечує постійний доступ до робочого місця – Ваші питання не залишаться без уваги.

Важливу увагу було приділено і питанням оплати:

  1. Введення безготівкового розрахунку. Кожен кур’єр та робітник з відділу монтажників завжди має при собі портативний термінал – оплата доступна карткою, готівкою, або на сайті. Широкий вибір – це зручно!
  2. Можливість розрахунку частинами. А саме – розбити суму на 10 місяців. Наголошуємо на тому, що оплата здійснюється абсолютно без відсотків – це було б неввічливо по відношенню до Вас!

У день відкриття львівського магазину кожного покупця, який завітає до нас, чекатиме приємний сюрприз - знижка у розмірі 10%. Активувати її можна за промокодом GALINFO. Акція діє до 31.03.2023 р.

Наш новий магазин розташовується за адресою: м. Львів, вул. Стрийська 45А. Якщо у Вас є потреба у якісному та довговічному обладнанні, то ми чекаємо на Ваш візит, адже ВЕНКОН – це перевірена та якісна продукція!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ