Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Верховна Рада визначила порядок денний на тиждень

Цього тижня Верховна Рада почне свою роботу з розгляду питань безпеки та оборони. Про це під час засідання погоджувальної ради заявив голова українського парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"Пропонується, щоб у вівторок ми розпочали нашу роботу з блоку питань безпеки та оборони – першим питанням пропонується поставити законопроект про розмінування. Їх є чотири, які готувались вже більше року у Раді", – розповів Парубій.

Крім того, за словами спікера парламенту, Раді пропонується розглянути законопроект про прилеглу зону України та блок питань аграрної політики, "серед них є питання необхідні для виконання угоди про Асоціацію з ЄС".

При цьому, говорячи про проект Бюджету-2019, Парубій зауважив, що Рада може вийти на його розгляд уже у кінці листопада.

"І якщо буде підготовлено комітетом зміни до Податкового кодексу України, є пропозиція від уряду у четвер розглянути. Це буде одне з важливих питань підготовки до прийняття Держбюджету України, оскільки ми сподіваємось цього року вийти на прийняття бюджету швидше. Можливо, навіть у кінці листопада", - повідомив Парубій.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ