Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від новачка до експерта: онлайн-курси тестування програмного забезпечення

Освоїть тонкощі QA тестування з нашими онлайн-курсами. Від базових знань до складних тестових сценаріїв - зробіть крок до кар'єри в IT.

Сфера IT залишається однією з найбільш затребуваних на ринку праці. І якщо ще кілька років тому був великий попит на розробників, то зараз велику популярність має професія тестувальника програмного забезпечення. Без подібного фахівця важко уявити повний цикл створення будь-яких IT-продуктів, бо саме ця людина перевіряє їх на можливі помилки. Тому не дивно, що компанії приділяють багато уваги цій позиції та шукають спеціалістів, що пройшли перевірені курси тестувальника. Особливо, якщо вони дають не тільки теорію, а й практичні навички.

курси тестувальника онлайн

Компанія Sigma Software University пропонує курси тестувальника Київ. Навіть якщо ви початківець у цій сфері та раніше ніколи не займалися тестуванням ПЗ, ці курси допоможуть освоїти всі потрібні навички всього за три місяці.

Що таке курси тестування QA і кому варто їх спробувати

Курси тестувальника QA – це чудова можливість отримати теоретичні та практичні знання і навички в IT. Вони підходять для людей з аналітичним складом мислення, які готові постійно навчатися та бути уважними до деталей. Фахівець у сфері програмного тестування має володіти основними технічними знаннями, мати розуміння принципів написання коду, вміти працювати з базами даних.

Якщо людина вже навчається в коледжі або університеті на технічній спеціальності, курси QA дозволять поглибити та покращити свої знання. Тільки прийшли в IT і ще майже нічого не знаєте? Не хвилюйтеся, бо навчання на курсі починається з нуля: від основ мануального тестування до автоматизованого.

Основні переваги курсів тестування QA

Чому варто обрати саме онлайн курси тестування програмного забезпечення від Sigma Software University? Розглянемо головні переваги:

  • Усе навчання відбувається в дистанційному форматі. Не потрібно витрачати час на дорогу та боятися, що не встигнете. Для навчання знадобиться тільки стабільний Інтернет та будь-який пристрій – телефон, комп’ютер або планшет.
  • Після успішного закінчення курсів ви отримаєте сертифікат, який допоможе в подальшому розвитку в галузі тестування ПЗ та пошуку роботи.
  • Sigma Software University пропонує високу якість при доступні ціні. На курсах буде використовуватися матеріал, які розробили практикуючі тестувальники з досвідом роботи у міжнародних IT-компаніях.
  • Оптимальна тривалість навчання. Курси проходитимуть три місяці, протягом яких ви отримаєте великий обсяг теоретичних знань та зможете виконати багато практичних завдань.

Що ви вивчите завдяки курсам тестування

Курси тестувальника онлайн передбачають 26 занять з опрацюванням 5 модулей. Подивимося, що це за модулі:

  1. Модуль 1 розрахований на отримання всіх важливих знань та навичок з тестування ПЗ.
  2. У модулі 2 вивчаються процеси, що відбуваються під час розробки програмного забезпечення.
  3. Пройшовши модуль 3, ви дізнаєтесь про принципи роботи WEB-застосунків.
  4. Модуль 4 вивчає основи баз даних та автоматизованого тестування.
  5. І останній модуль 5 потрібен для контролю знань. Учні складають усний іспит та роблять курсову роботу.

Які навички ви отримаєте, пройшовши qa tester курси:

  • Знатимете і розумітимете весь процес розробки ПЗ;
  • Опануєте основні техніки тестування;
  • Працюватимете з тестовою документацією;
  • Розбиратиметеся у принципах роботи web-застосунків;
  • Вмітимете працювати з дефектами і усувати їх.

Які можливості відкриваються після закінчення курсів тестування QA

Після закінчення навчання тестувальник з програмного забезпечення може продовжувати розвивати свої вміння та будувати кар’єру в різних галузях. Окрім посади Junior Test Engineer в IT-компаніях, випускник курсу також може працювати в сферах проєктного менеджменту і бізнес-аналізу.

Здобуті навички ще можна реалізувати у тестуванні мобільних додатків, є багато можливостей для віддаленої роботи. А з додатковим курсом з тест-дизайну перед вами відкриється ще більше дверей у світі IT.

Все, що потрібно зробити на шляху до цікавої роботи та престижної кар’єри, це пройти курси тестувальника. Вимоги до учасників прості та зрозумілі: ви маєте володіти англійською на рівні не нижче Pre-Intermediate, має бути ноутбук для виконання практичних завдань, а також потрібен вільний час та бажання вчитися.

Лише три місяці навчання – і відкривається безліч перспектив для подальшого розвитку та побудови успішної кар’єри в IT.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ