Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від початку року у власність громади міста прийнято сім відомчих будинків

Від початку цього року у власність територіальної громади міста Львова прийнято сім відомчих будинків. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила начальник департаменту житлово-комунального господарства Марія Желіско.
Цими будинками є будинок на вулиці Тичини, 17, який належав ЗАТ „Бавовоняно-прядильна фабрика”, будинок на вулиці Волинській, 21 (Львівський винзавод), вул. Величковського, 14 (ЗАТ „Львівсільмаш”), також гуртожитки на вул. Торфяна, 14 (УТОС), вул. Шевченка, 392, 392-а (ВАТ „ЛЗА”) та вул. Тичини, 15 (ВАТ „Маяк”).
Крім цього, рішенням виконкому від 9 березня гуртожиткам для проживання сімей ВО „Полярон” на вулиці Угорській, 2 Карбишева, 8 надано статус житлових будинків. Департамент житлового господарства та інфраструктури укладе договори житлового найму з мешканцями, які зареєстровані та проживають у цих будинках.
Рішенням виконкому також запропоновано прийняти у власність громади міста Львова від ВО „Полярон” житлові будинки №10, 21 на вулиці Угорській та №19 на вул. Пимоненка.
Відповідно до ухвали міської ради від 1 березня у власність громади міста Львова протягом 2007-2008 років заплановано прийняти 398 будинків (в тому числі 129 від Міністерства оборони України): у 2007 році – 197 будинків, у 2008 році – 201 будинок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ