Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від початку російського вторгнення поліцейські Львівщини отримали 87 тис. повідомлень: деталі

Від початку війни, усі 19 днів, поліцейські Львівщини спільно зі співробітниками інших правоохоронних структур, бійцями територіальної оборони та представниками громадських формувань патрулюють вулиці Львова та інших населених пунктів області та чергують на блокпостах.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба ЛОР.

В посиленому режимі працюють оператори служби 102 поліції Львівщини, які цілодобово приймають повідомлення. Від початку війни надійшло майже 87 тисяч і усі вони опрацьовані. З них майже 850 – про виявлені мітки, маячки та сигнали, близько 3 тисяч – про підозрілих осіб, понад 550 – про дрони та квадрокоптери, майже 600 – про підозрілі предмети, більше однієї тисячі – про підозрілі транспортні засоби. 

Окрім того, під час патрулювання та на блокпостах правоохоронці вибірково перевіряють документи у громадян та оглядають транспортні засоби.

«Наші люди мають прекрасну здатність об’єднуватись у важкі часи. Я кажу про територіальну оборону, волонтерський рух, об’єднання самооборони та інші ініціативи громадян. Ми відповідальні, пильні, дбаємо про спільну безпеку та вміємо зберігати спокій у критичних ситуаціях - звідси й така співпраця між людьми та поліцією. І це – запорука нашої перемоги»,- зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ