Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від сьогодні Львів живе за новими карантинними правилами: усі необхідні деталі

У Львові з понеділка, 18 жовтня, починають діяти додаткові карантинні обмеження, які можуть ще більше посилити з 1 листопада.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Про це у своєму Фейсбуці раніше писав міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, львівські школярі йдуть на двотижневі канікули до 1 листопада. Це ж стосується установ позашкільної освіти, зокрема і музичних шкіл.

Бібліотеки працюватимуть тільки на видачу книг.

Щодо ринків, то працюватимуть лише ті, де є 100% вакцинованих працівників і є додаткові вимоги до відвідувачів - 1 людина на 10 кв. м та 50% заповненості. Має бути контроль на вході та виході.

У торгових центрах продовжать працювати ті заклади, які мають 100% щепленого персоналу, а вимоги до відвідувачів такі: 1 людина на 10 кв. м, обов’язковий масковий режим, контроль кількості людей на вході. 

Серед закладів громадського харчування продовжують працювати лише ті, які мають вакцинованих 100% персоналу і вимоги для відвідувачів: не більше ніж 50% заповненості залу, 4 людини за столиком, 1,5 м відстань між столиками. РВарто зауважити, що їм можна буде працювати лише до 23:00.

Продовжують також працювати тільки ті магазини, що мають 100% вакцинацію персоналу, і вимоги для відвідувачів схожі: 1 людина на 10 кв. м, масковий режим і контроль перебування у закладі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ